Ilmainen toimitus yli 120€ Ostoksiin.

Heijastinliivi enkelinsiivet vihreä aikuiselle

Khakinvihreä heijastinliivi enkelinsiivet vihreä aikuiselle suojaamaan pimeässä työmatkalla, lenkkeillessä ja ulkoillessa. Upeat heijastinsiivet näkyvät myös repun alta!

79,90 

Heijastinliivi on valmistettu laadukkaasta vedenpitävästä, mutta hyvin hengittävästä ulkoilukankaasta. Heijastinkangas täyttää EN 471 standardin. Heijastavaa pinta-alaa on runsaasti ja liivi täyttää uusimman 2020 turvallisuusstandardin ja sillä on CE-merkintä.

Upeat heijastinkankaasta valmistetut enkelinsiivet näkyvät sekä edestä, että takaa, vaikka käyttäjällä olisi reppu selässä.

Liivi suljetaan edestä laadukkaalla pistolukolla, joka on erittäin kevyt aukaista, mutta kestää käyttöä. Liivin sivuissa on useita painoneppareita, joilla voi säätää liivin kokoa käyttäjän koon tai alla olevan vaatetuksen mukaan ja näin se istuu hyvin ja sen käyttöikä on pitkä.

Lukko on kiinnitetty kuminauhalla, joka antaa joustoa. Liivi on lyhyttä mallia, joten liivissä on helppo liikkua.

Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

S/M liivin korkeus 50cm ja leveys 48-52cm. Enkelinsiipien koko koossa S/M: korkeus 27cm ja leveys 42cm
L/XL liivin korkeus 55cm ja leveys 58,5-62,5cm. Enkelinsiipien koko koossa L/XL: korkeus 32cm ja leveys 51,5cm

Toimitus:

  • Tilaustuote, joka valmistetaan juuri sinulle tilatessasi. Toimitusaika n. 1 viikko.
  • S/M koon liivi Postin Pikkupakettina suoraan postilaatikkoosi 4,90€ ja L/XL postipakettina 6,90€. Yli 120€ tilaukset ilman toimituskuluja.

 

Soita rohkeasti 0407746619 tai laita sähköpostia info@suojelusdesign.fi, jos kysyttävää tuotteesta tai tilaamisesta. Autan mielelläni! -Elina

 

Valmistettu Suomessa lippu          Pesuohjeet_heijastinliivi

Saatavilla myös yhteensopivat tuotteet