Ilmainen toimitus yli 120€ Ostoksiin.

Suojelus Design syntyi tarpeesta suojella lasta koulutiellä

Hei, ihanaa kun löysit kauppaani!

Suojelus Design valmistaa heijastinliivejä sekä trikooasusteita lapsille ja aikuisille.

Yritykseni idea syntyi, kun lapseni kasvoivat ja kulkemiset yksin kavereille ja kouluun lisääntyivät. Lukuisina pimeinä syksyn ja talven aamuina autoin tytärtäni lähtemään kouluun ja yritin varmistaa, että koulumatka olisi turvallinen. Markkinoilla olevat heijastinliivit olivat hankalia pukea, esteettisesti epämiellyttäviä, eivät istuneet tai näkyneet repun alta. Ostimme paljon erilaisia valoja ja roikkuvia heijastimia, mutta ne oli hankala kiinnittää ja olivat aina hukassa ja pahimmassa tapauksessa repivät irrotessaan takin tai repun kangasta. En voinut luottaa, että lapseni näkyi pimeässä, joten jotain oli keksittävä. Suojelus Design sai nimensä tunteesta, jonka sain kun ompelin ensimmäisen liivin, lapseni on suojassa.

kotimainen-trikoopanta-vaalenapunainen

Suunniteltu ja valmistettu Kokkolassa

Suojelus Designin heijastinliivit ja asusteet lapsille ja aikuisille suunnitellaan ja valmistetaan Kokkolassa. Heijastinliiveissä on upea heijastava siipikuvio, joka näkyy sekä eteen, että taakse, vaikka lapsella olisi reppu selässä. Tuotteissa kauniiden sävyjen ja tyylikkään kokonaisuuden lisäksi tärkeää on laadukkuus. Heijastinliivit täyttävät kaikki vaadittavat standardit ja ovat näin CE-hyväksyttyjä henkilösuojaimia ja niille on myönnetty Patentti- ja rekisterihallituksen myöntämä hyödyllisyysmallisuoja. Tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä, heijastinliivien kokoa voi säätää, joten ne istuvat hyvin ja niiden käyttöikä on pitkä. Näin ne kuormittavat myös vähemmän ympäristöä.

Osa kotimaista tekstiilialaa

Heijastinliivin keksiminen aukaisi silmät yrittäjyydelle ja unelma työskentelystä tekstiilialalla sai siivet. Yrittäjyys on ollut kovaa työtä, mutta antanut paljon. Intohimo käsillä tekemiseen on kulkenut lapsesta saakka mukana ja miten upeaa on, että nyt saan tehdä sitä työkseni. Inspiraatio muilta yrittäjiltä ja yhteistyö muiden yrittäjien kanssa on innostavaa. Avainlippumerkki on tunnustus suomalaisesta työstä ja se merkitsee minulle paljon. On upeaa olla luomassa työtä Suomeen tilaamalla materiaaleja Suomalaisilta yrityksiltä, tehtailta ja jälleenmyyjiltä.

Suojelus Design edistää käyttäjän turvallisuutta luomalla tuotteita, jotka ovat kauniita, hauskoja ja helppoja käyttää. Suojelee pieniä ja isoja kulkijoita pimeässä. Rakkaamme ovat turvassa!

-Elina, Suojelus Design